VOORDELEN VOOR WERKGEVERS

Selenay Uitzendbureau B.V. is uw verbindende kennispartner, die uw bedrijf en behoeftes en samen met u uw personele uitdagingn aangaat!

 

Met onze 10 garanties willen wij als uitzendbureau uniek zijn en zo flexibel mogelijk inspelen op de behoeften en wensen van uw bedrijf.

 

Werkt u samen met het Selenay Uitzendbureau B.V. dan heeft u 

   info@selenayuitzendbureau.nl

  1. pl
  2. nl
  3. en
  4. bg

Het leveren van gekwalificeerd, gemotiveerd en betrokken tijdelijk personeel.

Een respectvolle activiteit gericht op het leveren van diensten en het duidelijk aanbieden van meer dan de wet- en regelgeving van ons vereist.

HR- en salarisadministratie en verlaging van de arbeidskosten, wervingskosten en het onderhouden  van de HR- en salarisadministratie, omdat u dit niet hoeft te betalen: met leasing van werknemers kunt u deze kosten tot 40% verlagen.

Toegang tot gekwalificeerd personeel zorgt voor de hoogste kwaliteit van dienstverlening, zodat we tegemoet kunnen komen aan uw verwachtingen. We controleren betrouwbaar en grondig zowel kwalificaties als aanleg van de kandidaten om in een bepaalde branche te werken.

Meer flexibiliteit in de werkgelegenheid, aangezien werknemersleasing u de mogelijkheid biedt om het aantal werknemers aan te passen afhankelijk van individuele behoeften. Dit is vooral belangrijk in het hoogseizoen of in een periode met een groter aantal bestellingen.

Bespaar tijd en geld. Leasing van medewerkers ontslaat u van de verplichting om tijdrovende en dure werving uit te voeren en het onderhouden van de HR- en payrollafdeling. Wij doen de selectie van werknemers en verificatie van de vaardigheden en kwalificaties van kandidaten.

Beperken van personeelsverloop. We houden de vinger aan de pols en organiseren indien nodig noodzakelijke vervangingen.

Gespecialiseerde recruiters die het dynamische tempo van verandering kunnen waarnemen om de door de werkgever gewenste kandidaat te vinden.

Professionele ondersteuning, waardoor u zich kunt concentreren op wat het belangrijkste is: de ontwikkeling van het eigen bedrijf en het bereiken van steeds hogere bedrijfsdoelen.

U hoeft zich niet (of minder) te verdiepen in de wet- en regelgeving en de bijkomende administratie; wij hebben de deskundigheid in huis.

WERVING EN SAMENWERKING

 

Werkgever / Opdrachtgever

 

 +31 687 952 073

(Nederlands, Duits)

 

 

Kandidaat / Werknemer

  info@selenayuitzendbureau.nl

 

 0613139630

(Pools, Nederlands, Engels)

BELANGRIJKE GEGEVENS

 

 

Selenay Uitzendbureau B.V.

 

 Raedeckerstraat 10E

    5623 EX Eindhoven

 

KvK 64475948

BTW 855682000

 

Cookieverklaring Selenay Uitzendbureau B.V.

Gebruikersvoorwaarden algemeen

Privacystatement Selenay Uitzendbureau B.V.