Praca to drugi dom

... a więc bądź tam, gdzie będziesz szczęśliwy i dbaj o to!

   info@selenayuitzendbureau.nl

  1. pl
  2. nl
  3. en
  4. bg

Selenay Uitzendbureau B.V. is de specialist op het gebied van personeelsdiensten. 
Zorgvuldige werving en selectie, intensief contact met de opdrachtgever en goede begeleiding op de werkplek typeren onze aanpak. Wij nemen hierbij de gehele sollicitatieprocedure op ons en stellen u die kandidaten voor, die het beste voldoen aan de gestelde eisen. Naar aanleiding van de wensen van de opdrachtgever selecteren wij altijd uitzendkrachten die de Engelse, Duitse of Nederlandse taal voldoende beheersen.
We letten daarbij nadrukkelijk op de match tussen persoonlijke eigenschappen en jouw bedrijfscultuur. De meest waardevolle medewerkers zijn de mensen die hun werk met passie doen. Die kundig zijn en hart hebben voor hun vak. Als werkgever weet je dat als geen ander.


Wij streven hiermee naar een langdurige samenwerking waar vertrouwen voorop staat.
Door onze individuele benadering zorgen wij ervoor dat al uw doelstellingen zullen worden gerealiseerd waarbij wij rekening houden met het kleinste detail. Dus als u op zoek bent naar betrouwbare werknemers die hoge prestaties leveren dan ben ik ervan overtuigd dat wij een zeer goede samenwerking tegemoet kunnen gaan. Wij zijn in het bezit zijn van het certificaat NEN-4400-1 en Fair Produce die de allerhoogste normen en veiligheid geranderen. Daarnaast zijn wij ons ervan bewust dat men voor het behalen van succes binnen het bedrijf in het bezit moet zijn van gekwalificeerd personeel voor het volbrengen van taken en projecten.
Wij zullen een geweldige aanvulling zijn op uw bedrijf en door met ons samen te werken verrijkt u uw bedrijf met frisse ideen en oplossingen. Door middel van payrolling bespaart u eveneens veel kostbare tijd en de hiermee verbonden kosten zullen gegarandeerd worden verlaagd. Daarnaast heeft u dankzij onze ervaring en inzet een stuk minder werk met betrekking tot de tewerkstelling van werknemers. 
Kwealiteitsbeleid beteken voor ons bedrijf veel meer dan alleen maar een stukje papier. Dit vertaalt zich in concrete feiten die ervoor moeten zorgen dat u tevens tot een van onze tevreden klanten zult behoren. Wij passen ons aan uw behoeften om op die manier de beste oplossing te bieden, omdat wij weten dat het succes van de klant eveneens succes voor de werknemers van ons bedrijf betekent.


We zijn met name actief in de regio’s Noord-Brabant.
Wilt u gebruik maken van één van onze personeelsdiensten? Bent u op zoek naar een uitzendkracht voor een korte of lange periode? Vragen over onze uitzend oplossingen?

Selenay Uitzendbureau B.V. is gevestigd aan de Eindhoven op de Raedeckerstraat 10E 5623 EX. Door middel van het infrastructuur is het makkelijk te bereiken per bus of auto. Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

OVER SELENAY

WERVING EN SAMENWERKING

 

Werkgever / Opdrachtgever

 

 +31 687 952 073

(Nederlands, Duits)

 

 

Kandidaat / Werknemer

  info@selenayuitzendbureau.nl

 

 0613139630

(Pools, Nederlands, Engels)

BELANGRIJKE GEGEVENS

 

 

Selenay Uitzendbureau B.V.

 

 Raedeckerstraat 10E

    5623 EX Eindhoven

 

KvK 64475948

BTW 855682000

 

Cookieverklaring Selenay Uitzendbureau B.V.

Gebruikersvoorwaarden algemeen

Privacystatement Selenay Uitzendbureau B.V.