info@selenayuitzendbureau.nl

  1. pl
  2. nl
  3. en
  4. bg

 Hoe weet ik zeker dat Selenay de premies en loonheffingen netjes en op tijd afdraagt aan de Belastingdienst? 

 

     Ten eerste verzoeken wij al onze klanten om 30 % van het factuurbedrag over te maken op onze G-rekening. De G-rekening is een geblokkeerde rekening, vanuit waar wij enkel geld kunnen overmaken aan de Belastingdienst. Dit is dus een soort garantie dat wij geld reserveren om de loonheffingen en premies te betalen. Indien gewenst, kunt u ook altijd een verklaring van goed betalingsgedrag opvragen bij een van onze regiomanagers of medewerk(st)ers.   

 

 

 

 Wat kost het om een Selenay in te huren uitzendkracht?  

 

     Aangezien alles geautomatiseerd is, kunnen wij scherpe tarieven bieden. De tarieven zijn afhankelijk van de branche en ervaring. Wij zullen altijd transparant zijn wat betreft de kosten, dus u zult nooit voor verrassingen komen te staan. Elke klant wordtindividueel behandeld, waardoor onze dienst voor iedereen betaalbaar is.  Een uitstekende prijs -kwaliteitsverhouding is bij ons gegarandeerd. 

 

 

 

 Waarom uitzenden? 

 

     Wij namen de verving en selectie op ons en sturen u alleen de beste kandidaten voor de functie. Onze uitzendkrachten zijn flexibel inzetbaar zodat u de mogelijkheid heeft de werknemer alleen in te zetten wanneer u hen werkelijk nodig heeft. U zit niet vast aan een vast contract en betaald dan ook alleen de werkelijk gewerkte uren.

 

 

 

 Moeten wij de reiskosten betalen? 

 

     Ja, de reiskosten worden 1 op 1 doorbelast. Tenzij anders besproken.

 

 

 

 Waarom Selenay? 

 

     Selenay is meer dan alleen een uitzendbureau, Selenay is een fullservice uitzendbureau dat gevestigd is in Eindhoven, waar bedrijven terecht kunnen voor vakbekwaam personeel. Of een bedrijf werkpieken moet opvangen, te maken krijgt met ziekteverzuim : uitzendbureau Selenay bemiddelt in de breedste zin van het woord. Daarnaast voorziet Selenay in de diensten: Werving & Selectie, Detachering & Uitzenden.

 

 

 

 Wat doet Selenay anders dan de concurrentie? 

 

     Bij Selenay geloven wij dat mensen het best presteren wanneer zij optimaal gebruik kunnen maken van hun talenten. Onze mensen zijn de fundamenten van ons bedrijf. We doen er alles aan om hen te helpen hun volledige potentieel te bereiken en hun ambities te realiseren.

FAQ

Hieronder geven wij antwoord op de veelgestelde vragen van werkgevers.

WERVING EN SAMENWERKING

 

Werkgever / Opdrachtgever

 

 +31 687 952 073

(Nederlands, Duits)

 

 

Kandidaat / Werknemer

  info@selenayuitzendbureau.nl

 

 0613139630

(Pools, Nederlands, Engels)

BELANGRIJKE GEGEVENS

 

 

Selenay Uitzendbureau B.V.

 

 Raedeckerstraat 10E

    5623 EX Eindhoven

 

KvK 64475948

BTW 855682000

 

Cookieverklaring Selenay Uitzendbureau B.V.

Gebruikersvoorwaarden algemeen

Privacystatement Selenay Uitzendbureau B.V.